Verfijnd zoeken

't Hooge Nest

't Hooge Nest

€21.99

Tijdens de Tweede Wereldoorlog bestieren twee joodse zussen - Janny en Lien Brilleslijper - een van de grootste onderduikadressen in Nederland: 't Hooge Nest, een villa in 't Gooi. Terwijl de laatste joden in Nederland worden opgejaagd gaat het leven..

Baantjer. De Cock en kermis in de hel

Baantjer. De Cock en kermis in de hel

€10.99

Na jaren staan twee rivaliserende leden van een kermisfamilie weer allebei met hun attractie op een Amsterdamse kermis op het Westergasfabriekterrein. Tegen de afspraak in, en de oude familievete laait dan ook meteen op.De Cock raakt erbij betrokken ..

Blondjes beleggen beter

Blondjes beleggen beter

€20.00

In 'Blondjes beleggen beter' neemt financieel journaliste Janneke Willemse je mee tijdens je eerste stappen op de beursvloer. Toen zij ontdekte dat het wetenschappelijk is bewezen dat vrouwen beter beleggen dan mannen, begon ze een blog waarop ze pre..

De edele kunst van not giving a fuck

De edele kunst van not giving a fuck

€20.99

Van populair weblog naar New York Times-bestseller is dit hét boek voor zelfhulphaters! Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet meer wegrent voor je ..

De keuze

De keuze

€12.99

Edith Eva Eger was zestien jaar oud toen ze in 1944 naar Auschwitz werd gedeporteerd. Haar ouders werden direct naar de gaskamer gestuurd en Edith werd gedwongen om voor Mengele te dansen. Haar onverschrokkenheid hielp haar en haar zusje te overleven..

De kunst van het ongelukkig zijn

De kunst van het ongelukkig zijn

€19.99

Streven naar het geluk als levensdoel is een vergissing. Streven naar zin en betekenis, daarentegen, is waar het leven om draait...

De laatste trein naar vrijheid

De laatste trein naar vrijheid

€21.99

Wenen, eind jaren dertig. De vijftienjarige Stephan en zijn beste vriendin Zofie-Helene hebben een zorgeloze jeugd, maar hun leven staat op het punt om te slaan. Stephan is Joods en Zofie-Helene is de dochter van een opstandige krantenuitgever. Als H..

De lavendeltuin

De lavendeltuin

€15.00

Na de dood van haar moeder erft Emilie de la Martinières het familiekasteel aan de zonnige Côte d’Azur. Maar aan het huis kleven ook hoge schulden en onopgeloste geheimen... Welke rol hebben haar voorouders in de Tweede Wereldoorlog gespeeld?Emilie v..

De nieuwe fiets

De nieuwe fiets

€15.00

In 'De nieuwe fiets' lost Dirk Jan Roeleven een oude belofte in. Ooit repareerde een Italiaanse fietsenmaker gratis de racefiets van een gestrande Nederlander. De jongeman belooft dat hij zal terugkeren voor een nieuwe Cucchietti-fiets. En voegt eraa..

De waanzinnige boomhut 9 - De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen

De waanzinnige boomhut 9 - De waanzinnige boomhut van 117 verdiepingen

€15.99

Andy en Terry hebben weer dertien waanzinnig grappige verdiepingen toegevoegd aan hun steeds groter wordende boomhut. Er is nu een minipaardjes-verdieping, een slaapfeestkamer, het Onderbroekmuseum en een Boomhutbezoekerscentrum!Andy en Terry moeten ..

Doods geheim

Doods geheim

€15.99

Om de perfecte moord te plegen, heb je de perfecte dekmantel nodigOp een ijzig koude ochtend vindt een moeder het met bloed doordrenkte lichaam van haar dochter vastgevroren op de weg. Wie zou zo’n gruwelijke moord voor de deur van het slachtoffer ui..

Gezondheid!

Gezondheid!

€16.50

Overal in Drente,op de hei, in het bos,geldt: uw hond moet vast,de wolf mag los.Nadat Lévi Weemoedt het trieste Vlaardingen verlaten had, besloot hij zijn geluk in Assen te zoeken. Maar een mens kan dan wel van omgeving veranderen, zijn ziel verhuist..

1 van 12 van de 56 (5 paginas)