Bestellen & Levering

Bestelling die bij MultiBoek Princenhage worden gedaan via de webshop kunnen gratis worden opgehaald bij ons in de winkel nadat de betaling is voltooid. Indien je er voor kiest om te betalen in de winkel, dan is de bestelling voldaan wanneer je bij ons in de winkel betaald hebt. Betalen in de winkel geeft de mogelijkheid om toch nog even in de winkel te kijken of je misschien iets anders nog nodig hebt.

Houdt er rekening mee dat er ongeveer 15 minuten tussen zit om jouw bestelling netjes bij elkaar te zoeken. Deze zetten we in dit tijdsbestek klaar. Indien het feestdagen betreft of traditie dagen houdt er dan alsjeblieft rekening mee dat het drukker is en de tijd om je bestelling netjes klaar te zetten wat langer duurt dan normaal.

Kies je er voor om een bestelling te laten verzenden en betaal je voor 16:00? Dan word je bestelling dezelfde dag nog voor jou afgeleverd bij het depot voor pakketjes. En als het goed is zou je het dan de volgende dag in huis moeten hebben. Houdt er rekening mee dat wij geen grip hebben op de verzending die via derden geschiedt.

Je hebt 14 dagen bedenktijd om je bestelling te retourneren. Mits deze onbeschadigd is en niet uit de verpakking of bescherming is gehaald.