Over Ons

Over ons

MultiBoek Princenhage is de afgelopen jaren onder de bezielende leiding van Wim en Netty Mensen uitgegroeid tot meer dan een boekenwinkel alleen.


Boeken? We hebben veel meer. Kom gezellig langs in de winkel!

 "Het is een echte buurtwinkel geworden, met natuurlijk boeken maar ook met bijvoorbeeld speelgoed, snoep en tegenwoordig zelfs een breed scala aan verschillende soorten thee en geurkaarsen", aldus Wim. Zijn vrouw Netty kan dit alleen maar beamen: "Iedereen in Princenhage weet ons inmiddels wel te vinden en dat vinden we heel waardevol. Daarom zetten we voor iedereen die binnenkomt net dat ene stapje meer: goede service, daar halen wij onze energie uit".

Dus ben je in de buurt? Stap gerust eens binnen en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de winkel en haar zorgzame eigenaren.

Multiboek Princenhage | Blijf op de hoogte van het wijkassortiment

Ons bestaansrecht

In de loop der jaren zijn zijn wij uitgegroeid tot meer dan alleen een winkel met boeken, tijdschriften etc.

Naargelang het tijdperk verandert, veranderen vele dingen. Zo ook het aanbod in onze winkel aan de Haagse Markt.

Door middel van mee te veranderen met de digitalisering willen we een vast en wisselend assortiment waarborgen waarmee we je goed kunnen helpen. Ook is er genoeg ruimte om suggesties te geven. Op deze manier streven wij naar een assortiment waar niet alleen de wijk iets aan heeft, maar ook Breda. Tot snel in onze winkel!